Sparing (01.08.2013) - Guinness Cup: JUVENTUS 1-1 Everton
Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy
- mateelv
- Juventino
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 5 razy
Stary... ja napisałem, że podchodząc do karnego miał wyraz twarzy jak nieporadny życiowo koleś, a nie, że taki faktycznie jest. Ja pierdykam, czytanie ze zrozumieniem to zakres egzaminu w 6 klasie podstawówki.Szikit pisze:Drogi mateelv, po prostu śmieszy mnie, że gośc na forum potrafi pisać, że piłkarz Juventusu jest życiowo nieporadny. To po prostu głupie, wybacz
Czepianie się słówek tym bardziej. Niech Ci będzie, dyskutuje.Ja nie zabraniam nikomu krytykować piłkarza. Po prostu tekst mateelva był żałosny. A Ty powinieneś nauczyć się czytać ze zrozumieniem.StaryDobryNedved pisze:Rozwala mnie zawsze ten argument "on zarabia więcej, odniósł więcej w życiu, a ty kim jesteś śmieciu, żeby oceniać?!". Idąc tym tokiem myślenia jeśli się ma potężne miliardowe fortuny jak rodzina Rotschildów czy Rockefellerów to można po wszystkich jeździć i w ogóle traktować ludzi jak robaki bo się MA. Otóż w praktyce tak najczęściej jest ale w teorii tak być nie może i nasz kodeks moralny nie powinien opierać się na pieniądzu.
PS. Zazdroszczę kibicowi strzelania karnego. Prawie żadna reakacja służb, just friendly
- Zdoby
- Juventino
- Podziękował: 0
- Podziękowano: 0
Nie ma strachu. Graliśmy zajechanym treningami eksperymentalnym składem z bodajże czterema piłkarzami z pierwszego składu, Pirlo cztery dni temu wrócił z wakacji. Kibic sobie strzelił karnego, Conte i Alessio w śmiech, Asa przy wapnie w śmiech, a na JP spina, że Peluso się nie nadaje. Tak jakby Peluso był u nas od strzelania karnych i powstrzymywania Riberego/Robbena.
- grande amore
- Juventino
- Podziękował: 0
- Podziękowano: 0
Nic sie nie stalo. Wroci do Turynu, potrenuje troche z Bonucem, Martinem i dwoma naszymi "top plejerami", to sie poprawiKubba pisze:[...]
Co do Pirlo, to już nie mam sił do jego karnych. Który to już zmarnowany? Andrea to już chyba ponad 50% karnych ma zmaszczonych w Juve. Gość nie powinien do nich podchodzić... No sorry, ale jak taki zawodnik może psuć tyle karniaków? W tyłku mam czy to jest sparing, czy finał LM. Zawodnik pokroju Pirlo, powinien na pewniaku pykać piłę w okienko raz za razem...

Kto widzial kibica wkraczajacego na murawe w dziwnym stroju tuz przed karnym Asamoah i byl tym rozbawiony - lapa w gore

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda